Mycket svårt att ta in



Wittney

Jambo igen alla vanner!!!! Ar nu inne pa min 4-de vecka och har hander saker hela tiden. Lilla Wittneis som jag berattat om mar bra . Hon ar en glad liten unge som ler mestadels. Hennes mamma veckan och det gick bra men man undrar ju vad hon kande egentligen. Kan tala om att sist vi var hit pa internetcafe sa blev det skyfall pa hemvagen och vi hammnade i diket, Dar satt vi lange och till sist kom en man och sa"Godafton" som om det var den naturligaste sak i varlden att vi satt dar i regnet.

Han skulle dit vi bodde sa han fick lite pengar for att be Evourt komma och hjalpa oss. Dar satt vi och ingen kom. Efter nan timme kom tre man och lyckades fa upp bilen at oss. dom fick betalt men nojde sig inte utan ville ha mer pengar och da fattade vi att vi var pa vag att bli ranade sa vi laste dorrarna och drog ivag med farhoppning att inte hammna i diket igen. Vi kom hen valbehallna till sist. I lordags  nar vi var hit sa gick strommen och det gor den ofta har. Vi handlade lite och da vi kom ut ur affaren kom en massa maninskor springandes efter en kille i 20- 25 arsaldern. Vi trodde det var nagot skamt men det som hande var att dom slangde honom i gatan och flera stycken sparkade honom i huvudet och pa kroppen. Vi trodde nagon skulle ingripa men alla bara skrattade och fortsatte sparka honom. Det var ca 75-100 som sammlades runt honom . Kandes som en ren avrattning. Dessa saker gor det svart att bortse fran sin egen kultur. Killen kanske hade stulit nagot, kannske frukt pa torget for att han var hungrig. En hund som brukar springa hos oss kom en dag med avskurna oron och brutet ben . Nagon ville markera for agaren att hunden inte ska vara los och da gor man sa har. Svart svart svart som ni forstor. Man far vara pa sin vakt har och inte lita for mycket pa nagon. Forsoker fokusera pa barnen och da kanns det lattare. Jag forstar att ni har sno i Sverige och att ni firat 1.a advent. Vi sitter framfor brasan pa kvallarna och sjunger julsanger. Lite hemlangtan ibland for livet ar hart harnere. Tusen tack till er alla som skriver kommentarer och i gastboken . Skot om er och ha det sa bra i det snoiga Sverige. Kanns konstigt att man sitter i en annan varldsdel.

.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Ja nog har vi snö alltid, det har kommit ganska mycké senaste dagarna. Adventsljusen lyser i alla fönster här hemma myyysigt. Ser att du är med om massor av otäcka, men säkert intressanta händelser. Hoppas att du kommer hem välbehållen och inte blir bortrövad. Du klarar dig de vet jag, för du har styrkan till allt. Sköt om dig min vän

KRAM fr Carina

2008-12-01 @ 10:51:11
Postat av: Sandra

Kul att höra från dig igen! Ja du, här i Östersund har det snöat oavbrutet i typ två-tre dagar så det är en hel del snö. Lite för kallt för min del. :) Det är svårt att föreställa sig hur det är där, det verkar ju vara riktigt hemska saker som händer. Skönt med uppdatering så att man vet att du lever! Saknar dig! Puss och kram!

2008-12-01 @ 13:27:07
URL: http://SandraL.devote.se
Postat av: Rekasta 1

Vilka grejer du får uppleva.. hoppas på att få höra en massa historier sen! :)

/ rekasta 1

2008-12-01 @ 19:36:41
Postat av: sonja

Hej!!!

Hemska tider vad du får vara med om. Jag fick panik vid tanken på att sitta inlåst i en bil. Här har vi som sagt ganska mycket snö och det är halt.Du behöver ju inte använda broddar i alla fall. Hoppas att det snart kommer bilder från dig också. Kram o ha det bra.

Faster

2008-12-01 @ 22:27:52
Postat av: Dan

Det är lördag den 6 december, det har snöat nästan hela dagen här i byn. Här är det lugnt och stilla, tror det var nån klok människa som sa "dagarna passerar som vita och grå skynken" inte så mycket action, men det är väl som det brukar vara. Hoppas att du har det lite varmare där nere, blir nästan lite avundsjuk. Det verkar vara raka puckar där nere, Take Care! Puss och kram!

2008-12-06 @ 18:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0